Selecteer een pagina

Het forum voor en door specialisten die lid zijn van branche-organisatie SBVN

WORD DEELNEMER EN KRIJG TOEGANG TOT DIT FORUM VOL VAKKENNIS EN ERVARINGEN VAN ANDERE GESPECIALISEERDE INSTALLATEURS

 

Bram van der Kwast
Bram van der Kwast
@bram
New Member
Deelgenomen: dec 11, 2019
Laatst gezien: sep 7, 2020
1
Forumberichten
0
Onderwerpen
1
Vragen
0
Antwoorden
0
Vraag reacties
0
Geliked
0
Ontvangen likes
0
Received Dislikes
0/10
Waardering
0
Blogberichten
0
Blog reacties

Over mij

Bram van der Kwast
Mijn leven lang op zoek geweest naar de ideale baan. Van alles gedaan en geweest, maar nooit de baan gevonden waar ik mezelf “de vis in het water” voelde. Totdat ik op mijn 63e voor mezelf begon als Tonzon-verwerker, pas toen zag ik het licht! (en dat nog wel in een kruipruimte).
Ik ben getrouwd met een leuke (gelukkig maar!) vrouw en heb drie kinderen, een zoon en 2 dochters. Al lang geen kinderen meer (30, 28 en 26), maar hun slaapkamers zijn nog steeds “hun” slaapkamers. Eéntje woont er zelfs weer thuis en de andere 2 zijn “zwervend”. Ik durf hun kamers niet leeg te ruimen ?, want ze zouden zo maar weer voor de deur kunnen staan. Leuk!
Jarenlang facilitair manager/gebouwenbeheerder geweest totdat ik op mijn 50e ontslagen werd. Vanaf dat moment veranderde alles en kreeg ik tijd om mij op het leven te bezinnen. Wat begon als een ramp veranderde langzaam maar zeker in een ontwikkelingsproces tot nu toe, dat ik niet zou willen missen. “Paradigma-verschuiving” is inmiddels een stopwoord geworden in die zin dat ik weet dat er aan elke zaak zo veel kanten zijn als dat er mensen bij betrokken zijn. En iedereen heeft zijn gelijk.
Ik ben inmiddels 65 en heb dus nog 45 jaar te gaan. Hoe lang ik nog als “AlphenIsoleert” door het leven ga, zal de toekomst leren. Met een beetje geluk nog vele jaren en langzaam afbouwend tot ik niet meer door een luik kan.
Naast gezin en werk beleef ik ook veel plezier aan lange afstand fietsen en sporten. (Je wordt niet vanzelf 110 jaar oud). Ook probeer ik gezond te eten en te drinken, niets extreems maar alles in balans.
Ik heb mijn hele leven lang al moeite met het onthouden van namen en gezichten, ook van plaats- en straatnamen. Wat dat betreft is het werk een ramp. En nu ben ik tot overmaat van ramp ook nog tot het bestuur van de SBVN toegetreden. Nóg meer gezichten, nóg meer namen. Als we elkaar in de toekomst tegen komen, en nog een tweede keer of meer, neem het me dan niet kwalijk als ik me weer opnieuw aan je voorstel. Het is geen gebrek aan interesse, het is gewoon een gebrek.

Locatie

Beroep

"huomo universalis"
Sociale netwerken

Wordt deelnemer van de branche-organisatie!

Deel uw vakkennis in het forum met collega installateurs